bensigvald.com
 
 Til forsiden Ben-Sigvald DMB Dugneberg Underholdning Linker Sosialkanalen                  

Underholdning

 

:|

Hvor kjedelig kan man ha det? Tenk deg at du har stresset hele dagen, du er litt småsvett, klam og har lange negler som skulle blitt klippet. Det er midt mellom ettermiddag og kveld. Og stille. Du vil hjem! Egentlig skulle du faktisk vært hjemme. Men fordi noe gikk galt langs veien sitter du på et venterom på den andre siden. Den gale siden. Et digert venterom som engang var et viktig, travelt sted. Men nå er det bare en gammel b-kjendis som nesten ingen husker.
Kveldsolen lyser opp rommet fra gulv til tak, men bare på en gulaktig, kjedelig måte. Ikke for å være grei, men bare for å irritere. Dessuten er det en teit flue på bordet som ikke har skjønt at det er ut å henge på dette stedet. Til og med skribleriene på bordet er kjedelige. Alt skriker; ”Nå går du glipp av to timer av livet ditt!”

Det er kanskje gøy å være måke, men det trekker sikkert mye rundt ørene. Hvorfor skal alltid måkene sitte på staurer og master? Det er god plass på kaien utenfor vinduet. Mange kvadratmeter med asfalt. Men nei da,  sitte på en staur midt i sjøen, det er  gøy det. Kan måker kjede seg? Når de ligger og dabber opp og ned i bølgene, blendet av en alt for gul solnedgang? Nå er det sikkert noe gøy på tv. Og på andre siden av sjøen, der venter noen på deg. Tenk om verden stopper nå, tar et par timer fri før det skjer noe mer. Da må du vente her enda lengre! Kjipt!